Bestellen

www.3DQ.nl is, zoals u op de homepage heeft kunnen lezen, sinds medio april gestopt met het zelf aanbieden van adembeschermingsets die opgebouwd zijn uit snorkelmaskers – adapters – P3 filters. Niet omdat ze onveilig waren, maar omdat we onze focus verlegd hebben op het testen en adviseren.

Zo kunt u 3DQ.nl om advies vragen indien u bijvoorbeeld wilt weten hoe u de luchtkwaliteit in uw zaak of op uw werkplek voldoende krijgt, en welke adembescherming u en uw medewerkers dient te dragen in relatie tot de Covid19 pandemie.

Verder blijven wij ons richten op het testen van diverse types maskers waarop een P3 filter wordt aangeboden.

Wilt u echter een set met een snorkelmasker en P3 filter kopen, dan verwijzen we u door naar de site www.alsbestebeschermd.nl.

Op deze website presenteren wij sets van derden, die ons gevraagd hebben deze sets uitvoerig te testen, en die naar onze mening, voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld worden aan volgelaatsmaskers in combinatie met de juiste filters. Let op: het kan zijn dat deze sets (nog) niet voldoen aan het CE-keurmerk. Per land is verschillend hoe hiermee omgegaan wordt ten tijde van deze Coronacrisis. Mocht u geïnteresseerd zijn in een dergelijke masker-set, dan kunnen wij u uiteraard van een eerlijk advies voorzien in deze.Let op met HME filters

Uit onze testen blijkt dat er geen enkele combinatie masker-adapter-HME filter voldoet aan de geldende normen die bij adembescherming worden toegepast. Testresultaten tonen aan dat er binnen in het masker teveel deeltjes waargenomen worden, zelfs al gebruiken we een professioneel asbestmasker, met een nauwsluitende adapter in combinatie met een HME filter. We zijn nog bezig te achterhalen waar hier de oorzaak ligt (zie Homepage).
3DQ.nl is voortgekomen uit een samenwerking tussen:Contact details

Uitgiftepunt 3DQ.nl
John F. Kennedylaan 236A
5981 WX Panningen

www.3dq.nl

3D Printing Limburg
Engelmanstraat 13
6086 BA Neer

+31 (0)850 642 333
info@3dprintinglimburg.nl www.3dprintinglimburg.nl

Q-Beng BV
John F. Kennedylaan 256
5981 WX Panningen

+31 (0)77 306 17 82
info@q-beng.nl
www.q-beng.nl

Algemene Voorwaarden© 2024 | Website developed & designed by Wabbes Websites & Apps